STORITEV CENA


Paketi

Pripravili smo vam pestro paleto paketov, kjer boste gotovo našli kaj primernega zase ali pa podarili kot darilni bon.

Paket sprostitve

V Gaju boste deležni celovite prenove, kjer se poveča pretok energije, telo se revitalizira in sprosti.

Paket vsebuje:
V Gaju boste deležni celovite prenove, kjer se poveča pretok energije, telo se revitalizira in sprosti.

Cena: 50,00€ z DDV


Paket razvajanje v dvoje

Čas, ki ga preživimo v dvoje je zelo dragocen, predvsem če lahko istočasno poskrbimo za popolno sprostitev. Deležni boste sprostitvene masaže celega telesa z izbranimi eteričnimi olji, za domov pa boste dobili paketek s katerim boste poskrbeli za svojo vitalnost tudi doma.

Paket vsebuje:

Cena: 100,00€ z DDV


Paket prenove

V sodelovanju z inštitutom univerze v St. Petersburgu opravljamo pregled energijskega polja s Kirlianovo kamero, ki osvetli pravi vzrok vaših težav. Pri tem ugotovimo kakšno je splošno energijsko stanje pri posamezniku in kakšno je njegovo fizično stanje povezano s težavami, ki jih ima. Pozorni smo na to, kje energijski tokovi zastajajo, kje so blokade, na katerih mestih je energije premalo in kje v telesu se pojavlja neravnovesje. S slikanjem avre ugotovimo kako delujejo vaše čakre, koliko imate stresa in kakšen je vaš aktivacijski koeficient.
K pregledu sodi tudi svetovanje, kaj vse lahko sam stori za svoje boljše zdravje.
Paket vsebuje:

Cena: 100,00€ z DDV


Paket pomlajevanja

Čas je, da svoje telo regenerirate, razstrupite in upočasnite staranje celic! V kolikor se počutite izčrpani od stresa, delovnih obveznosti in potrebujete, da se vaše telo v popolnosti odpočije in zaživi je to pravi paket za vas.
Paket vsebuje:

Cena: 240,00€ z DDV