Analizo psihofizičnega stanja (aure) izvajamo s Kirlianovo kamero, za katero imamo priznanja in certifikate. S slikanjem ugotovimo kakšno je splošno energijsko in fizično stanje pri posamezniku. Pozorni smo na to, kje energijski tokovi zastajajo, na katerih mestih je energije premalo, kje v telesu se pojavlja neravnovesje, kako delujejo posamezne čakre, kakšen je nivo stresa in kako delujejo organski sistemi. S slikanjem ugotovimo morebitne težave nekje dva meseca predno se pojavijo na fizičnem telesu, da tako preventivno kaj storimo za svoje zdravje. V kolikor pa že imate fizične težave, odkrijemo vzroke zanje in pregledamo energijsko delovanje žlez, živčnega sistema, prebavnega sistema, urogenitalnega sistema, delovanje srca in ožilja. Na podlagi ugotovljenih motenj vam terapevt svetuje kaj storiti za izboljšanje stanja.

Opravljamo:

  • Individualno slikanje avre človeka
  • Merjenje različnih vplivov na človeka (vpliv zdravil, različnih zapestnic, obeskov, vzglavnikov, pripomočkov za vsakdanjo rabo,…)
  • Merjenje energije prostora in njenega vpliv na človeka
  • Merjenje geopatskih vplivov na človeka
  • Merjenje in raziskava vode ter drugih tekočin

Smo člani mednarodne zveze za opravljanje meritev in imamo certifikate ruskega znanstvenika Dr. Konstantina Korotkov ter se redno izobražujemo na delavnicah in svetovnih kongresih.

Smo uradni zastopniki za GDV tehnologijo. Izvajamo izobraževanja in razne raziskave.

Potrebna predhodna najava.

Pokliči sedaj