Zasebni wellness, kjer boste našli popolno sprostitev zase, ponuja oazo miru, regeneracije in poživitve telesa in duha. Privoščite si le najboljše ali pa to podarite v obliki darilnega bona.Nudimo vam vrsto različnih sprostitvenih, regeneracijskih in protibolečinskih tehnik.

MASAŽA HRBTA

Masaža hrbta je močnejša masaža, s katero dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev mišic, ki potekajo vzdolž hrbtenice ter se priraščajo na vretenca in lopatice. S pritiskom in masažo teh mišic odpravimo mišične zatrdline-vozle, ki nastajajo. Celotna hrbtenicase ogreje, raztegne, poveča se gibljivost celotnega ramenskega obroča. Pospeši se odvajanje strupovki so.se nakopičili zaradi nezadostneprekrvavljenosti. Povečana prekrvavljenost tudi omogoča medvretenčnim diskom, da dobijo dovolj hrane.

TAJSKA MASAŽA

Pri tradicionalni tajski masaži stimuliramo energijske linije, tako da energija lahko nemoteno.kroži potelesu.S tem se uravnava življenjska energija, kar posledično vpliva na boljše človekovo počutje. Namenjena je kot preventiva, pa tudi odpravljanju težav z glavobolom, bolečinami v križu, mišicah, sklepih, utrujenostjo.

METAMORFNA TEHNIKA

Vsaka celica,v trenutku, ko nastane ima.svojo elementarno zavest. Od trenutka, ko se življenje začne s spočetjem, nastane prva zarodna celica.Med zorenjem zarodka v maternici, se utrdijo strukture našega telesa, razuma, občutkov in vedenja. Kar mama doživlja, se vse prenaša na plod. Prav tako misli, čustva in prepričanja, sprožijo energijske vzorce,v katerih obtičimo. Vse te travme se nezavedno nalagajo na našo hrbtenico in se sčasoma lahko odražajo v obliki telesne ali duševne bolezni, čustvenih problemov, vedenjskih vzorcev.

AKUPRESURA

S pritiskom na akupresurne točke zaradi povezav in preklopi med živcipovzročimo:odziv na drugem delu telesa.,S tem vplivamo na pravilno delovanje organizma. Blokade ali prekomeren pretok biopotenciala v telesu privede do slabšega delovanja organizma in na mestih blokade privede do bolezenskih sprememb. S pritiskom na točke pospešimo ali upočasnimo pretok biopotenciala.

MASAŽA CELOTNEGA TELESA

Izboljšana prekrvavitev ter oskrbljenost z limfo, kar je osnova za izboljšanje presnove.

INFRARDEČA TERAPIJA

Poskrbi za naravno tvorjenje vitamina D in s tem prinese voljo v življenje..Zmanjšanje teže, topljenje odvečne maščobe, odstranjevanje toksinov in celulita.Ugodni učinki na kožo: koprivnica,.zamašene pore, brazgotine, luskavica,akne,prhljaj. Fizična terapija pri mišično živčnih obolenjih, mišični krči. Gibalni sistem: artritis, revma, burzitis,zvini, zlomi, bolečine v ramenih in drugih sklepih.

REGENERACIJSKA KOMORA

Proizvaja ionizirano paro, hkrati se izvaja tudi aromaterapija, barvna terapija, vibro masaža in tropski dež.

Vse v enem deluje na:

  • razstrupljanje organizma izboljšuje zbranost
  • protistresni učinek, ki vodi k sproščenosti in dobremu počutju
  • relaksacija in regeneracija mišičnega tkiva in notranjih organov
  • izredno sposobnost premagovanja vseh vrst utrujenosti
  • upočasnitev staranja celic in kože, pomlajevanje
  • hranilne in regenerativne učinke
  • splošni ali lokalni shujševalni in anticelulitni učinek.

MASAŽA Z ZELIŠČNIMI SNOPKI

Masaža z ročno izdelanimi masažnimi snopki, ki vsebujejo zelišča, ki zrastejo v neokrnjeni naravi Zdravilnega gaja. Snopki oddajajo naravne arome, ki se absorbirajo v telo in delujejo protivnetno, sproščujoče in poživaljajoče. Izberemo tista zelišča, ki jih potrebuje vaše telo. Snopek po masaži dobite za seboj, da si boste tudi sami privoščili sproščanje ali le uživali v omamnih vonjih, ki nam jih ponuja narava. Podarite masažo sebi ali v obliki darilnega bona.

MASAŽA STOPAL

S pritiskanjem in masiranjem refleksnih področij vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa. Stopala so mikrokozmos v katerem se odraža celotno telo. S pritiskom sprožimo odziv v telesu in uravnotežimo njegovo delovanje.

FIZIOTERAPIJA NA DOMU

Fizioterapija je priporočljiva za ljudi po poškodbah in operacijah, namenjena ljudem s slabo gibljivostjo sklepov, po kapi. Za svoj termin pokličite: 041/785-675 Katja Jelovčan, diplomirana fizioterapevtka


Cenik: PDF dokument (.pdf)


HOLISTIČNI PRISTOP K NEGI TELESA IN DOBREGA POČUTJA


Letni program

Vredno si je enkrat mesečno vzeti čas zase, za razvajanje, saj vsakodnevno razdajanje lahko vodi do izčrpanosti, zato poskrbimo zase že prej. Vsak mesec te čaka drugačen, personaliziran tretma, in vsakič dobiš en izdelek za seboj. Tretmaji, ki jih boš deležna (suho ščetkanje, piling in maska obraza, ročna limfna drenaža, masaža stopal z kopeljo, detox čiščenja telesa, regeneracijska komora, meditacija, taping in akupresura za pomlajevanje, masaža obraza in lasišča z antistres terapijo, maderoterapija). Tretma traja 70 minut.

Nega obraza

Noge nas ves dan nosijo, zato začnemo z zeliščno kopeljo za noge in nadaljujemo z negovanjem obraza, ki ga vsak dan kažemo svetu. Vsak tretma je prilagojen tvojemu tipu kože. Individualizirani pripravki, glede na potrebe tvoje kože, ki jih pripravimo sveže, pred tvojimi očmi. Svež piling, maska in serum za obraz pripravljeni iz najboljših hladno stiskanih olj v kombinaciji z eteričnimi olji in Živo vodo. Doživetje, ki pomladi in osveži vašo kožo. Masko za obraz dobite tudi za domov.

Kraljevska nega

Vzemite si čas zase in se regenerirajte! Piling, maska in masaža telesa po vaši meri. Piling obraza bo vašo kožo naredil svilnato in gladko, z nanosom maske, pa bomo izboljšali videz kože. Sledi masaža celega telesa, ta bo sprostila napete mišice in umirila um. Počutili se boste sproščeno, lahkotno in prenovljeno.